Elisabetta Gregoraci kirmasi bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulapomo Flavio Briatoren italialainen mallivaimo Elisabetta Gregoraci tekee parhaillaan kotiäitiyden lisäksi uraa myös mallina. Paparazzikuvissa runsaasti poseeranneelle tummalle kaunottarelle povataan pitkää ja menestyksekästä malliuraa. Parhaillaan perhe lomailee Afrikassa.

Eilen Elisabetta Gregoraci kuvattiin nauttimassa auringosta Kenian Malindissa, jossa hän on viettänyt perheineen joululomaansa. Perheen puuhastalusta ei vauhtia riittänyt, vaikka Flavio-isä ei jaksanutkaan ottaa osaa Elisabettan ja Nathan-pojan juoksukilpailuun.

34-vuotias Elisabetta Gregoraci ja 64-vuotias Flavio Briatore tekivät häidensä jälkeen peräti neljän kuukauden häämatkan reissaten ympäri maailmaa. Tuolloin Elisabetta poseerasi lukuisia kertoja paparazzien tähtäimissä. Sittemmin sama teema on tosin jatkunut.