Miehetkö eivät osaa tanssia?! Katso ensin nämä johntravoltat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisistä irtoaa mielettömiä tanssiliikkeitä, kun mielentila on oikea. Myös hyvä musiikki ja otollinen tilanne saa ihmiset heilumaan rytmin tahtiin. Nyt Youtubeen on ladattu hieno kooste, jossa miehet tanssivat Uptown Funk -kappaleen tahtiin.

YouTube
YouTube

Tanssiminen ei katso ikää ja se käy hienosti tästä videosta ilmi. Koosteessa niin lapset, nuoret, aikuiset miehet kuin vanhuksetkin kantavat kortensa kekoon ja ihastuttavat meitä tanssiliikkeillään. Pääosassa videon koosteella ovat kuitenkin aikuiset miehet.

Nuoret saattavat välillä kauhistella vanhempiensa liikkeitä tai nolostua niistä. Tällä videolla on kuitenkin myötähäpeän sijaan muu tarkoitus. Videon avulla koitetaan selvästi saada ihmiset hyvälle tuulelle ja mielialan nostattajana se onnistuukin loistavasti.