Jada Pinkett Smith kuin Baywatch-bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja tytär Willow laulajaksi. Myös äiti Jada on kuitenkin edelleen ajoittain otsikoissa.

Parhaillaan Smithin perheen perhe lomailee Havaijilla, jossa perheen lapset ovat innostuneet surffauksen harrastamisesta. Perheen äiti Jada on sen sijaan tyytynyt nautiskelemaan pääasiassa rantaelämästä. Paparazzikuvissa hänet nähdään melkoisissa Baywatch-tunnelmissa.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.