MacGyverin alkutunnus ilman musiikkia – odottamattoman kova!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissavuonna kuinka viihdealan kasaribuumi on saamassa jatkoa, kun aikoinaan supersuosioon ympäri maailmaa noussut Ihmemies-televisiosarja on tekemässä paluun elokuvan muodossa. Sittemmin reilussa vuodessa projektista ei ole juuri kuultu, mutta nyt otetaan pieni aikamatka 80-luvulle.

YouTube
YouTube

Ihmemies MacGyver oli Suomessakin yksi 80-luvun suosituimmista televisiosarjoista. Sen pääosassa nähtiin Richard Dean Anderson, joka esitti mielummin älyynsä ja nokkeluuteensa kuin aseisiin turvautuvaa Phoenix-säätiön agenttia Agnus MacGyveriä. Sarjaa tehtiin seitsemän kauden ja kahden televisioelokuvan verran.

Nyt hittisarjan alkutunnuksesta on tehty hauska versio ilman musiikkia. Äänet on toki jälkiäänitetty, mutta se ei videon hauskuutta vähennä. Televisiosarjan päätähti Richard Dean Anderson on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta, ja tuoreimpien kuvien perusteella hän onkin varmasti saanut olla rauhassa myös ihailijoilta.