Alaston nainen jumiutui savupiippuun – yritti viettelevästi exänsä asuntoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nainen yritti päästä entisen poikaystävänsä asuntoon viideltä lauantaiaamuna. Hän ei saanut ovea auki, joten hänen piti keksiä jokin muu keino päästä sisällä. Nainen oli kiivennyt miehen talon katolle ja päättänyt päästä sisälle savupiipun kautta.

35-vuotias nainen oli riisunut itsensä alasti ja alkanut laskeutua alas pitkin savupiippua. Hän jäi piipun sisälle jumiin eikä päässyt sieltä enää omin avuin pois. Asunnon omistaja Tony Hernandez kuuli naisen avunhuudot ja yritti auttaa hänet ulos savupiipusta. Nainen oli kuitenkin niin jumissa, että mies ei saanut vedettyä häntä ulos ja soitti palokunnan apuun.

Palomiehiltä meni kaksi tuntia naisen pelastamiseen. Nainen säästyi pahemmilta vammoilta, mutta hänen jalkansa olivat kokonaan naarmuilla.

Hernandez kommentoi CBS Los Angeles -lehdelle, että hänellä on kolme yhteistä lasta naisen kanssa. Entinen tyttöystävä ei kuitenkaan ole oikeutettu tulemaan lasten tai miehen lähelle huonon käytöksensä vuoksi.