Mies rakasti roskia – asunnosta löytyi 20 000 kiloa jätettä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mumbaissa asuva mies pidätettiin, koska hän sytytti asunnossaan tulipalon. Mies oli kerännyt 20.000 kilogramman edestä ihmisten roskia asuntoonsa. Roskista tuleva haju oli häirinnyt naapureita, jotka kielsivät miestä tuomasta enempää roskia rakennukseen, mistä mies suuttui ja sytytti asunnossaan olevan jätekasan tuleen.

45-vuotias Prakash Khimani on kertonut Mid-Daylle keräävänsä roskia teiden varsilta. Talon muut asukkaat olivat Khimanin mukaan estäneet häntä tuomasta asuntoonsa enempää roskia ja olivat pahoinpidelleet häntä. Mies oli uhannut sytyttää koko talon tuleen ja räjäyttää myös asunnossaan olevan kaasupullon.

Mies juoksi pahoinpitelyn jälkeen naapureitaan pakoon asuntoonsa, sytytti siellä olevat suuret jätekasat tuleen ja piiloutui kylpyhuoneeseensa. Naapurit soittivat paikalle palokunnan ja poliisit, jotka pidättivät Khimanin. Mies pääsi tästä tempauksesta pelkällä varoituksella.