Koirat skypettivät omistajiensa kanssa – reaktiot vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Omistajilleen uskolliset karvakuonot ovat saaneet mahdollisuuden keskustella läheistensä kanssa nettipuhelimen välityksellä. Vaikka monet koirat eivät ymmärrä viestimien tai teknologian päälle, on osa koirista kuitenkin huomannut, että ruudulle ilmestyneet kasvot ovat tutut ja ääni vieläkin tutumpi.

YouTube
YouTube

Netissä on julkaistu videokooste puheluista, joissa koirat tunnistavat vastapuolen ja keskustelevat Skypen kautta läheisten ja omistajien kanssa. Lähes kaikkien karvakuonojen viesti on sama, eli ulvominen. Vaikuttaisi siltä, että ainakin videolla esiintyvät hännänheiluttajat ikävöivät henkilöä, jonka kanssa he keskustelevat.

Monet ovat varmasti joskus pohtineet miltä kuulostaisi, jos koira voisi soittaa puhelimella kotoa kännykkään vaikkapa kesken työpäivän. Suurella todennäköisyydellä puhelu kuulostaisi juurikin tältä. Hauskan videon perusteella voisi tulkita, että koira haluaa henkilön palaavan kotiin ja mitä nopeammin sen parempi.