Mies tatuoi silmämunansa mustiksi – silmät vaurioituivat pysyvästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jamaikalainen dancehall-muusikko Mace on saanut kohun aikaan tatuoinnillaan. Mies on nimittäin tatuoinut molemmat silmämunansa mustiksi. Vaarallisen toimenpiteen seurauksena mies oli menettää näkönsä pysyvästi.

Twitter
Twitter

Järjettömältä kuulostava tempaus ei ole ensimmäinen laatuaan, sillä muutama kuukausi sitten muusikko Alkaline ilmoitti tatuoineensa silmänsä kokonaan mustiksi. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että mies oli valehdellut toimenpiteestä ja todellisuudessa piti mustia piilolinssejä silmissään. Mace halusi kuitenkin tehdä silmilleen aidon toimenpiteen ja näyttää kyseenalaista esimerkkiä muille.

Vice-sivusto on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan toimenpide on mennyt pieleen ja laulaja oli menettänyt näkönsä ja hakeutunut sairaalaan. Lääkäreiden mukaan näkövauriot tulevat olemaan pysyviä, vaikkakin mies ei välttämättä sokeudu kokonaan. Asiantuntijoiden mukaan silmien tatuointi on mahdollista, mutta vaatii äärimmäistä tarkkuutta ja osaamista. Tässä tapauksessa Macen tatuointi oli koitua miehen näkökyvyn kohtaloksi.