Tällaisen ”luksustalon” Hollywoodista saa 2 000 000 dollarilla

Koti & Asuminen · Stara.fi

Osbournen rokkariperheen tytär Kelly Osbourne erosi viime vuonna yllättäen poikaystävästään, julkkiskokki Matthew Mosshartista. Parin piti mennä naimisiin, mutta Kelly vaihtoi rouvaselämän railakkaampaan sinkkubilettämiseen. Nyt hän on ostanut itselleen talon Hollywoodista.

Splash
Splash
Splash
Splash

Kelly Osbourne osti keittiön ja kolmen makuuhuoneen asunnon hulppealla kahden miljoonan dollarin hinnalla. Kuvien perusteella talo ei ole lähellekään luksustasoa, mutta sen sijainti aivan Sunset Stripin vieressä nosti hinnan pilviin. Tälläkin kerralla hinta määräytyi siis asunnon kunnon ja koon sijaan ainoalla oikealla mittarilla; sijainti, sijainti ja sijainti.

Kelly Osbournen rakkauselämässä on tapahtunut viime vuosina paljon, ja viime vuonna hänen huhuttiin ottaneen jättämänsä Matthew Mosshartin tilalle australialaisen mediapersoona Didier Cohenin, joka oli luonut uraansa mallina, näyttelijänä ja Australia’s Next Top Model -ohjelman tuomarina.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash