Kuvasarja kiteyttää miehen ja koiran ystävyyden

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ammattivalokuvaaja John Stortz on aina rakastanut matkustamista. Niinpä hän päätti käyttää kaksi vuotta elämästään vaeltaen ympäri Pohjois-Amerikkaa. Stortz ei suinkaan reissannut ympäri maata yksin, vaan hänen seuranaan oli hänen paras ystävänsä Wolfgang. Pitkän matkan taittoivat mies ja hänen koiransa.

Stortz on julkaissut matkansa varrella otettuja kuvia Instagramissa. Henkeäsalpaavan upeat maisemat ovat valloittavan kauniita, mutta pääosassa kuvissa on suloinen ja tyytyväinen husky Wolfgang. Kuvasarja kiteyttää hellyttävällä tavalla kuvaajan ja koiran välisen ystävyyden.

John on paljastanut, että hänen ja Wolfgangin seikkailu ei alkanut matkasta ympäri Amerikkaa, vaan ensikohtaamisesta, jolloin mies ihastui löytöeläinkodissa tapaamaansa koiraan. Stortz adoptoi Wolfgangin ja he ovat olleet siitä hetkestä lähtien erottamattomat.

Parivaljakon seikkailuista on tullut nettisensaatio ja muun muassa Instagramissa heillä on kymmeniä tuhasia seuraajia. Iloinen ja leikkisä Wolfgang on selvästi nauttinut retkeilystä omistajansa kanssa, sillä kuvissa esiintyvä koira näyttää olevan onnensa huipulla. On sanomattakin selvää, että Amerikan kiertueen päätyttyä heitä odottavat uudet vielä jännittävämmät seikkailut.

Grinning king of the wild frontier.

Uma foto publicada por John Stortz (@johnstortz) em

Demon ears on untouched powder.

Una foto pubblicata da John Stortz (@johnstortz) in data:

At least one of us likes the mud.

Kuva, jonka John Stortz (@johnstortz) julkaisi