Miehet poseeraavat tunnettuina maalauksina – tunnistatko?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Francesco Fragomeni ja Chris Limbrick ovat kaksi nuorta miestä, jotka työskentelevät verkkosivuja valmistavassa Squarespace-yrityksessä New Yorkissa. Varsinaisen työnteon lisäksi miehillä on toimistossaan toisenlainen harrastus.

Foolsdoart.tumblr.com
Foolsdoart.tumblr.com

Miehet ottavat toisistaan kuvia, joissa he luovat uudelleen tunnettuja maalauksia. Francesco ja Chris kertoivat Mashable-sivustonsa harrastuksen alkaneen, kun miehet pelleilivät tylsistyneinä toimistolla. He päätyivät ottamaan ottivat kuvan, jossa he poseeraavat Michaelangelon Aatamin Luominen -teoksen lailla.

Pian miehet keksivät alkaa ottamaan vastaavanlaisia kuvia enemmänkin, ja perustivat töitään varten Instagram-tilin ja Fools Do Art -blogin. Nykyään miehet ottavat faneiltaan vastaan ehdotuksia taideteoksista, joita he haluavat nähdä Francescon ja Chrisin esittäminä.