Snoop Dogg järjesti kaverille synttäriyllätyksen – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Snoop Dogg on järjestenyt ystävälleen Tyrese Gibsonille hauskan yllätyksen näyttelijän syntymäpäivien kunniaksi. Snoop nimittäin yllätti miehen stripparilaumalla, joka toimitti samalla kakun 36-vuotta täytteneelle Hurjapäät-elokuvien näyttelijälle.

Tyrese oli saapunut levytysstudiolle räppäreiden Wiz Khalifan ja French Montanan houkuttelemana. Miesten oli tarkoitus kuvata uutta videota Tyresen singlelle, joka julkaistaan kevään aikana. Videon kuvaus sai yllättävän käänteen, kun paikalle kirmasi joukko strippareita ja synttärisankari sai heiltä sylitanssin.

Yllätyksen takana oli legendaarinen räppäri Snoop Dogg. Miehelle tehdystä yllätyksestä on kuvattu hauska video, jossa naistanssijat pyörivät Gibsonin ympärillä esittäessään toinen toistaan revittelevämpiä liikkeitä. Miehen hämmästynyt ilme on ollut yllätyksen arvoista. Gibson osasi varmasti arvostaa Snoopin järjestämää yllätystä.

Splash
Splash
Splash
Splash