Koirat pukeutuivat luksusmuotiin – trendikkäämpiä kuin ihmiset?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Muotisuunnittelija Anthony Rubio ei ole mikään tavallinen vaatesuunnittelija. Mies nimittäin tekee luksusmuotia koirille. Asusteet ja vaatteet noudattavat viimeisimpiä muotitrendejä, eikä kalliiden materiaalien käytössä ole nuukailtu.

Koirat ovat kuin suoraa Dolce & Gabbanan muotinäytöksestä. Miehen suunnittelemia vaatteita tehdään vain muutamia kappaleita, joten asut ovat harvinaisia. Niiden räätälöintiin käytetään paljon aikaa, ja suunnittelu- ja valmistustyö on ensiluokkaista. Monet koirien luksusvaatteista maksavat jopa tuhansia dollareita.

Rubio haluaa tulla tunnetuksi kuuluisana koirien muotisuunnittelijana. Miehen luomuksia on nähty myös ihmisille tarkoitetuissa muotinäytöksissä. Monet julkisuudesta tunnetut henkilöt ovat hankkineet mieheltä vaatteita koirilleen ja silloin tällöin miestä pyydetään suunnittelemaan koirille asuja sen mukaan, mitä koiranomistajalla on itsellä päällä.

Rubion luomukset ovat tunnettuja maailmalla ja etenkin Aasiassa niille on kysyntää. Mies esittelee suunnittelemiaan vaatteita usein sosiaalisessa mediassa. Miehen suosikkimannekiinit ovat tietenkin hänen omat koiransa Bogie ja Kimba.