Duunipaikka hurjapäille – lampun vaihto 500 metrin korkeudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotornien ja muiden korkeiden rakennelmien huipulta löytyy aina kirkas valo. Tämän valon tehtävä on tietenkin estää lentokoneita törmäämästä torniin. Kuten kaikki lamput, myös televisiotornien huipulta löytyvät valot täytyy toisinaan vaihtaa uusiin.

YouTube
YouTube

Youtuben Prairie Aerial -kanavan tuoreella videolla pääsemme seuraamaan, miltä lampun vaihto käytännössä näyttää. Video ainakin vahvistaa sen, ettei televisiotornin huoltomiehenä työskenteleminen ole korkean paikan kammosta kärsiville sopiva ura.

UAV-kopterin kuvaamalla videolla Kevin Schmidt -niminen mies kiipeää Yhdysvaltain South Dakotassa sijaitsevan, lähes 500 metrin korkeuisen KDLT-tornin huipulle kuin se olisi hänelle lasten leikkiä.