Piiiitkä roikkuva kieli pelasti bokserin hengen – hellyttävä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiss-niminen bokseri syntyi erikoisen hermostovian kanssa, mikä estää häntä vetämään kielen suuhunsa. Kissin kieli roikkuu ulkona kokonaan, mutta ei hänen eläinlääkärinsä mukaan aiheuta mitään ongelmia tai kipua koiralle.

Instagram
Instagram

Kiss oli koiratarhassa lopetettavien koirien listalla, kunnes hänen onnekseen Dawn Korres huomasi suloisen bokserin kuvan internetissä ja halusi adoptoida hänet omakseen.

Daily Camera -lehden mukaan Kissiä oli koitettu adoptoida aiemminkin, mutta perheet olivat perääntyneet nähdessään koiran kielen. Korres kertoi olleensa yllättynyt nähdessään Kissin, jonka kieli roikkui ulkona, mutta vain siksi, ettei siitä oltu mainittu hänelle mitään aiemmin. Kiss oli sulattanut Korresin sydämen ja nainen vei adoptioprosessin loppuun.

Dawn Korresilla ei ollut tarkoitus tehdä Kissistä kuuluisaa, mutta julkaistuaan koirasta hauskoja kuvia Instagramissa koirasta alettiin kiinnostua. Korres on sanonut, että haluaisi rohkaista ihmisiä adoptoimaan koiria koiratarhasta. Niitäkin yksilöitä, jotka eivät ole ulkomuodoltaan täydellisiä.