Voittaja on tässä! Robotti on ylivoimainen olutpingiksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kehittyneet robotit alkavat olla jo todellisuutta, ja internetissä on nähty lukuisia upeita esimerkkejä kehittyneen robotiikan tuloksista. Koneet hoitavat jo monia asioita paremmin kuin ihmiset, kuten tuoreelta Youtube-videolta ilmenee.

YouTube
YouTube

Empire Robotics -nimisen amerikkalaisyhtiön Versaball-robotin toimenkuvaan kuuluu muun muassa hehkulamppujen vaihtaminen. Yhtiön videolla näemme kuitenkin Versaballin vapaalla, pelaamassa college-opiskelijoiden suosiossa olevaa olutpingistä.

Robotti osoittaa pelaavansa peliä kuin vanha tekijä, ja ihmisvastustaja jäisi todennäköisesti toiselle sijalle yksikätistä konetta vastaan pelatessaan.

Huffington Post -lehden mukaan Empire Robotics -yhtiön perustajiin kuuluva John Amend toivoo Versaballin päätyvän tulevaisuudessa massatuotantoon. Pieniä ja isompiakin esineitä näppärästi käsittelevä robotti osaa varmasti auttaa ihmisiä muissakin asioissa kuin pelkästään kaljapingiksen pelaamisessa.