Gwyneth Paltrow ennen ja jälkeen juhlameikin – ei tunnistaisi samaksi tähdeksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on jakanut sosiaalisessa mediassa hauskan kuvan, jossa hän esiintyy meikittä ja juhlameikin kanssa. Kaunotar on selventänyt, että toisessa kuvassa hän on arkisessa lookissaan ja toisessa hän on valmis punaiselle matolle.

Twitter
Twitter

Paltrow on kuvallaan osoittanut, että hän ei päivisin näytä siltä, miltä hän näyttää osallistuessaan julkisiin tilaisuuksiin. Meikkauksen on tehnyt ammattilainen ja pienetkin väsymyksen merkit ja ihovirheet on peitetty. Luonnonkaunis Paltrow on kuvallaan leikkisästi osoittanut, että jopa hän joutuu käyttämään tunteja juhliin valmistautumiseen.

Daily Mail -lehden mukaan Gwyneth on jakanut kuvan sosiaalisessa mediassa päivä sen jälkeen, kun hän osallistui näyttelijätär-ystävänsä Cameron Diazin häihin Los Angelesissa. Monet ovatkin sen perusteella päätelleet, että kuva on otettu Paltrow hääjuhlan meikistä. Kuvissa esiintyvä 42-vuotias näyttelijätär on edelleen tyrmäävä näky, eikä ole ihme, että hän on Maxfactor-meikkiyhtiön mainoskasvo.

day-to-night. I nominate @amandadecadenet to share her most glamorous transformation. #GlamJan #sp @maxfactor

Kuva, jonka Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) julkaisi

Taming the scoundrel that is Charlie Mortdecai…http://lions.gt/mortdecaitrailer #Mortdecai #sneakpeek

Kuva, jonka Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) julkaisi