Jäälohkareet lävistivät talon katon – viranomaiset ymmällään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Chicagolaisen John Connorin koti kärsi mittavia vaurioita katon läpi pudonneiden jäälohkareiden takia. Onnettomuus oli sattunut, kun mies oli töissä. Tapausta oli todistamassa ainoastaan miehen rakas lemmikkikissa, joka todennäköisesti säikähti tilannetta pahanpäiväisesti.

Naapuri oli kuullut räjähdyksenomaisen äänen ja soittanut palokunnan paikalle. Nainen on kertonut paikallisen uutiskanavan haastattelussa, että hän luuli kaasuputken räjähtäneen, sillä asunnosta oli kuulunut suuri paukahdus. Kun Connor saapui kotiinsa, järkyttyi hän talonsa kohtalosta.

Mies kertoi, että huone näytti siltä, kuin siellä olisi räjähtänyt pommi. Johnin onneksi lemmikkikissa oli selvinnyt onnettomuudesta vahingoitta. Mies on omien sanojensa mukaan varma siitä, että jos hän olisi ollut kotona hän olisi saanut surmansa.

Onnettomuuden syy on jäänyt epäselväksi. Jäälohkareiden on täytynyt pudota erittäin korkealta saavuttaakseen voiman, jolla ne ovat lävistäneet talon katon. Monet ovat epäilleet, että jää on peräisin talon yllä lentäneestä lentokoneesta. Connor toivoo, että vaarallinen onnettomuus jää yksittäiseksi tapaukseksi.