Jada Pinkett Smith huomattiin varmasti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja tytär Willow laulajaksi. Myös äiti Jada on kuitenkin edelleen ajoittain otsikoissa.

Parhaillaan Smithin perheen perhe lomailee Havaijilla, jossa myös perheen äiti ikuistettiin jälleen eilen bikinikuviin. Perheen lapset nauttivat vauhdikkaista vesileikeistä, mutta äiti tyytyi palvomaan aurinkoa.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.