Martina Colombari lomailee Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on viihdealalle pyrkinyt ja päässyt monia neitokaisia. Saapasmaassa naiskauneutta riittää, ja viimeisin todiste asiasta ovat 39-vuotiaan malli-näyttelijättären Martina Colombarin rantakuvat Miami Beachilta.

Vuosi sitten ensimmäistä kertaa maailmanlaajuista näkyvyyttä viihdelehdissä saanut Martina Colombari on lomaillut viime päivinä aviomiehensä, jalkapallomanageri Alessandro Costacurtan, kanssa Miamissa. Siellä kaunotar kuvattiin myös eilen nauttimassa rantaelämästä.

Martina Colombari on tehnyt pitkän uran mallina. Hänestä kruunattiin 16-vuotiaana Miss Italia. Myöhemmin nainen on juontanut kotimaansa televisio-ohjelmia, kuten Un disco per l’estate ja Vota la voce. Colombaria on kuvattu useiden lehtien kansiin. Niihin lukeutuvat Cosmopolitan ja GQ. Vuonna 2004 hän meni naimisiin jalkapalloilija Alessandro Costacurtan kanssa. Parilla on yhteinen Achilles-poika.