Nainen yllätti miehensä vauvauutisilla – tunteenpurkaus valokuvauskopissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valokuvaaja Jessica Devins keksi ovelan keinon kertoa miehelleen, että hän on raskaana. Hän vei miehensä valokuvauskoppiin ja kun laite alkoi napata heistä kuvia, Jessica otti esiin pienen myssyn, jossa luki vauva.

YouTube
YouTube

Videolla näemme, että miehellä ei ole aavistustakaan siitä, mitä nainen tulee hänelle kertomaan. Kun hän huomaa naisen pitelemän myssyn ja mitä siinä lukee, hän purskahtaa onnen kyyneliin ja kyselee, onko nainen tosissaan.

Jessica Devins on kertonut videonsa kuvauksessa, että he harrastavat miehensä kanssa paljon valokuvauskoppeja. Valokuvauskoppiin meni oli aluksi ollut hauska juttu, mutta nykyään pari ei pysty kävelemään yhdenkään ohi otattamatta siellä kuvia.