Snoop Dogg vitsaili homomiehen some-kuvilla – osuikin omaan nilkkaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa räppäri Snoop Dogg on aiheuttanut jälleen kohun sosiaalisessa mediassa lisäämällään kuvalla. Miehellä on ollut tapana julkaista omalla tilillään noloja kuvia muista julkisuuden henkilöistä vitsaillen heidän kustannuksellaan.

Een foto die is geplaatst door snoopdogg (@snoopdogg) op

Tällä kertaa vitsailun kohteena ei ole ollut julkkis, vaan mieshenkilö nimeltä Cortez Booze. Mies on lisännyt miehen kuvan Instagramiinsa ja kirjoittanut kuvatekstiksi, että tietääkö kukaan kenen tätisetä kuvassa on. Snoop Doggin vitsailu sai odottamattoman reaktion aikaan.

Sosiaalisessa mediassa käyttäjät alkoivat jakaa Boozen kuvaa ja Snoop Doggille naureskeltiin, sillä monen mielestä Cortez näyttää etäisesti Snoop Doggilta itseltään. Pian räppäri oli itse vitsailun kohteena.

Kuvassa esiintynyt Booze ei ollut iloinen kuullessaan Snoop Doggin vitsailusta. Homoseksuaali lähihoitaja on kokenut tulleensa julkisesti nolatuksi ja suunnittelee nyt syytteen nostamista kunnianloukkauksesta.

Daily Mail -lehden mukaan syytteeseen näyttäisi olevan tarpeeksi näyttöä, sillä Snoop on vitsaillut miehen seksuaalisella suuntautumisella kommentoidessaan kuvaa sanalla tätisetä. Tässä tapauksessa Snoop Doggin harmiton vitsi on saanut massiiviset mittasuhteet ja mies saattaa joutua vastaamaan kommenteistaan tuomioistuimessa.