Some-Vantaa 1-0 – kaupunki antoi luvan lasten luisteluradalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten virkamiesten mielivalta on kasvanut viime vuosina siihen pisteeseen, että päätökset ovat yhä useammin rationaalisten sijaan ennemminkin tragikoomisia. Tuorein holhousfarssi tapahtui Vantaalla, jossa kaupungin virkamiehet olivat kieltäneet vanhempien lapsilleen jäädyttämän luistinradan.

Tapauksesta syntyi kohu sosiaalisessa mediassa, ja kohun myötä Vantaan virkamiehet ovat nyt pyörtäneet päätöksensä ja antaneet luvan lasten luistelukentän jäädyttämiseen. Asiasta kertoneen Yleisradion mukaan kaupungin edustajat ilmoittivat tänään myöntävänsä luistinradalle luvan, mikäli sen toteutuksesta ja ylläpidosta tehdään kirjallinen sopimus kaupungin ja kentästä vastuullisen tahon kanssa.

Ennen kohua virkamiehet olivat ilmoittaneet rikkovansa luistinradan, mikäli sellainen jäädytetään. Asia paljastui, kun siitä kirjoitettiin Vantaan Sanomien blogissa. Kirjoittajan mukaan Kilterinmäen asukkaat ovat jo useita vuosia itse jäädyttäneet lasten leikkialueen nurkkaan pienen luistinradan, koska lähimailla ei ole lapsille soveltuvaa luistelupaikkaa. Lupaa jäälle ei kaupungilta aiemmin saatu asukkaiden yrityksistä huolimatta.