Vessanpöntöstä kiermurteli suuri käärme – nainen syystäkin järkyttynyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs kalifornialainen toimistotyöntekijä sai kauhukseen kokea monien pelkäämän myytin todeksi. Nainen oli mennyt työpaikallaan vessaan, kun hän oli huomannut, että vessanpöntöstä koittaa päästä ulos valtavan kokoinen käärme.

YouTube
YouTube

Lähes kaksimetrinen käärme oli luikerrellut naisten vessassa ja päässyt pönttöön illmeisesti viemäreitä pitkin. San Diegon eläinsuojeluyhdistys oli tullut noutamaan käärmeen ja tunnistanut sen Kolumbian sateenkaariboaksi.

Monen kauhuksi tilanne on nyt todistanut, että käärmeen ilmestyminen vessanpönttöön on mahdollista. Eläinsuojeluyhdistyksen Dan DeSousa kuitenkin kommentoi, ettei hänelle ole koko hänen 25-vuotisen uransa aikana tullut yhtäkään vastaavaa tapausta eteen.