”Penis muka liian suuri kondomeihin” – teinipoppari osoitti väitteet vääräksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

17-vuotias ruotsalainen laulajatar Zara Larsson on aiheuttanut kohua Instagramiin julkaisemansa kuvan ansiosta. Kuvassa hän on rullannut jalkaansa kondomin koko säären pituudelta lähes polveen saakka.

To all the guys saying "my dick is too big for condoms" TAKE A SEAT

A photo posted by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Larsson halusi kuvallaan todistaa kaikille miehille, että he ovat väärässä jos väittävät, että heillä on liian iso varustus mahtuakseen kondomiin. Laulaja on rullannut kondomin jalkaansa ja kohtuullisen venyvältä materiaalilta tuo vaikuttaakin.

Larsson on ihmetellyt blogissaan sitä, miten iso juttu kuvasta tuli. Hän piti sitä hauskana vitsinä eikä ajatellut sen olevan mitään feminististä neroutta niin kuin jotkut lehdet ovat hänen mukaansa väittäneet. Kuva on saanut jo lähes 60.000 tykkäystä Instagramissa.