Perhe yritti häätää hämähäkkiä – asunnossa melkoinen show

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheen arkiset askareet olivat keskeytyneet hämähäkin yllättävän vierailun takia. Lapset olivat nähneet verhoissa lymyilevän suuren susihämähäkin ja ilmoittaneet asiasta äidilleen. Luutaan ja pölynimuriin varustautunut perhe yritti yhteisvoimin saada hämähäkkiä häädettyä.

YouTube
YouTube

Yksi lapsukaisista on kuvannut häätöoperaatiosta videon. Ratkiriemukkaalla videolla äiti yritti epätoivoisesti saada hämähäkin poistumaan verhoista ja jatkamaan matkaansa avonaisesta ovesta. Hämähäkkejä aristava perheenäiti ei meinaa millään saada projektiaan onnistumaan.

Arkailevan äidin puuhat sai lapsetkin pelon valtaan ja jokainen kiljahteli vuoron perään. Perheen koira osallistui projektiin myös säestämällä kiljumista haukkumisellaan.

Lopulta äidin hutilointi sai hämähäkin liikkeelle ja se sai koko perheen pakenemaan huoneesta kauhun vallassa. Äidin ja lasten kiljumiselle ei meinannut tulevan loppua. Toivottavasti perhe sai kovalla volyymillaan häädettyä verhoihin eksyneen hämähäkkiparan.