Alkoholin mainoskielto: Jakeluauton teippaus 5 000 euroa – yrityksen siirto Viroon 990 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen jatkuviin veronkiristyksiin ja alati kasvavaan sääntöviidakkoon kyllästyneitä yrityksiä on siirtynyt viime vuosina Viroon nopeutuvaa tahtia. Tähän mennessä Suomesta Viroon on siirtynyt jo arviolta 30.000 yritystä, ja virta kasvaa koko ajan.

Suomalaisen yrityksen siirto Viroon on nykyisin erittäin helppoa ja edullista, sillä lukuisat virolaiset yritykset tarjoavat siirtoa jopa niin sanottuna avaimet käteen -palveluna. Eräs alan yrityksistä on BIG SIX Europe, joka markkinoi parhaillaan palvelujaan sosiaalisessa mediassa viittaamalla Valviran tökeröön alkoholimainontakieltoon jakeluautoissa.

Julkaisu käyttäjältä Teemu Teikari.

Virkamiesten mukaan jakeluautojen kyljissä olevat olutpullot ja -logot ovat nimittäin lain vastaisia ja ne pitää poistaa. Kuljetusyhtiöiden mukaan yhden auton osalta teippaus maksaa useita tuhansia euroja. Viron rekisterissä olevia jakeluautoja laki ei kuitenkaan koske.

– Hei Valviran uhriksi joutunut kuljetusalan yrittäjä! Auton yliteippaus maksanee yli 5000 euroa, yrityksen siirto Viroon kauttamme 990 euroa. Plussana halvempi auton ylläpito, halvempi kirjanpito, yksinkertaisempi sääntöviidakko sekä luonnollisesti kevyempi verotus! BIG SIX Europe markkinoi parhaillaan.

Julkaisu käyttäjältä BIG SIX Europe.