Voi söpöys! Kaksosvauvat huomasivat toisensa ensikerran

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten kaksostyttöjen vanhemmat saivat taltioitua videolle suloisen hetken, kun vauvat noteeraavat toisensa ensimmäistä kertaa. He katsovat toisiaan silmiin ja tuntuvat tajuavan samanaikaisesti, että tässä on heidän ikuinen leikkitoverinsa.

YouTube
YouTube

Kaksostyttöjen, Alyssan ja Paulan, 30-vuotiaat vanhemmat ovat kartoneet Daily Mail -lehdelle, että kaksosten kasvattaminen on kovaa työtä ja välillä myös raskasta. Tällaiset hetket kuitenkin kruunaavat kaiken sen vaivan, jota kahden pienen vauvan hoitaminen vaatii.

Videolla tytöt katselevat toisiaan ja heidän silmänsä suorastaan kirkastuvat, kun he huomaavat, että he voivat äännellä toisilleen ja koskettaa toisiaan. Heillä näyttäisikin olevan mielenkiintoinen keskustelu meneillään.