Näille lemmikeille määrättiin kauluri – hervottomat kuvat nettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit joutuvat välillä pitämään kaulassaan muovista suojakauluria, joka estää heitä puremasta tai nuolemasta esimerkiksi jonkin leikkauksen jäljiltä olevia haavoja. Lemmikit eivät yleensä pidä näistä kaulureista ja Stara on taannoin uutisoinutkin koirasta, joka jopa jähmettyi täysin paikoilleen aina, kun koiralle laitettiin kauluri.

Eräät kissojen ja koirien omistajat ovat leikitelleet suojakaulureilla ja piristäneet kaulureiden ilmettä koristelemalla niitä hieman. Lemmikit eivät tosin kuvien perusteella ole piristyneet omistajien huumorintajusta huolimatta. Kissojen kaulureihin on esimerkiksi keksitty liimata viikset ja erään koiran kauluri tehtiin muistuttamaan Dry Martini -cocktailia.