Pedofiliakohu Sian uudesta musiikkivideosta – nettiraivo repesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sia, eli Sia Kate Isobelle Furler, on australialainen laulaja ja lauluntekijä. Hän on tehnyt yhteistyötä lukuisten maailmanluokan tähtien, kuten Rihannan, Beyoncen, Eminemin ja Britney Spearsin kanssa. Sian vuonna 2014 julkaistu Chandelier-kappale nousi kansainväliseksi hitiksi.

YouTube
YouTube

Nyt Sian uusin musiikkivideo on nostattanut odottamattoman kohun heti ilmestyttyään. Elastic Heart -kappaleen musiikkivideossa nähdään esiintymässä näyttelijä Shia LaBeouf ja 12-vuotias tanssijatähti Maddie Ziegler. Lapsitähti nähtiin aiemmin myös Chandelier-jättihitin videolla. Video on saanut runsaasti kiitosta, se on myös nostattanut nettiraivoa katsojissa, CNN uutisoi.

Daniel Askillin ohjaamalla videolla molemmat ovat pukeutuneet ihonvärisiin asuihin. Jotkut katsojat ovat nyt syyttäneet videota julkisesti pedofiliasta. Kohu paisui nopeasti siihen pisteeseen, että Sia joutui itse kommentoimaan syytöksiä Twitterissä. Videon kauhistelijat ovat kuitenkin olleet selvässä vähemmistössä, sillä valtaosa kommentoineista on avoimesti ihmetellyt syytöksiä ja kehunut videota.

Kyseessä on ilmeisesti sama häkki, jota käytettiin aiemmin One Directionin Steal My Girl -kappaleen musiikkivideossa.