Pete Poskiparta valittiin Vuoden Taikuriksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Taikapiiri juhli viikonloppuna 70-vuotista taivaltaan Espoossa. Samalla Suomen vanhin taikuriyhdistys jakoi vuosittaiset palkinnot, joista arvostetuin on Vuoden Taikuri -tunnustus. Tänä vuonna sen sai mentalisti Pete Poskiparta.

Edellisen vuoden saavutusten perusteella myönnettävän palkinnon saanut Poskiparta oli vuonna 2014 mukana lähes kaikissa taikuutta ja mentalismia näkyväksi tehneissä projekteissa. Poskiparta oli esimerkiksi yhtenä käsikirjoittajan Noora Karman televisiosarjassa, teki oman Mielenkääntäjä nettitelevisiosarjan, esitti mentalismia radiossa ja rakensi Tampereen Komediateatteriin suuren suosion saaneen Mies, mikrofoni ja mieli esityksen.

Samassa tilaisuudessa kahlekunigas Timo Tuomivaaran mukaan nimetty palkinto meni tänä vuonna taikuri Risto Leppäselle. Mestaritaikuri Reijo Salminen trofee taas luovutettiin monipuolisesta taikaviihdettä tuottavalle Joni Pakaselle.