Abigail Clancyn muodot panivat uimapuvun koville

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glamourmallina ja jalkapallovaimona tunnettu Abigail ”Abbey” Clancy nauttii varsin suuresta suosiosta Iso-Britanniassa. Häne äänestettiin muutama vuosi sitten kotimaassaan maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon.

Love this pic by @kariskennedy1 #vintageOneil #3monthspregnant

A photo posted by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on

Nyt 29-vuotias brittikaunotar nähdään valokuvaaja Karis Kennedyn tallentamissa seksikkäissä kuvissa, joissa Abigail poseeraa avonaisessa uimapuvussa rannalla. Kuvat on Daily Mail -lehden mukaan otettu tähden ollessa kolmatta kuukautta raskaana, mutta vielä tämä ei kuvissa juurikaan näy.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä. Abbey Clancy on viime aikoina työskennellyt Ultimo-vaatemerkin mainoskasvona.

And another…

Kuva, jonka Karis (@kariskennedy1) julkaisi