Koiralle pantiin talvikengät jalkaan – kävelytyyli vähän hakusessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiranomistaja oli hankkinut koiralleen kylmien päivien varalle talvikengät. Pakkasen paukkuessa oli aika testata kenkiä pihalla. Omistajan harmiksi kokeilu ei mennyt ihan putkeen, sillä koira ei osannut kävellä uusilla tossuilla.

YouTube
YouTube

Kenkiä vastaan protestoiva koira ei suostunut aluksi liikkumaan ollenkaan. Lopulta omistaja sai houkuteltua koiransa kävelemään kengillä. Koiran vaivalloisesta yrittämisestä on kuvattu hauska video, jossa koira on selvästi hämillään ja vastustelee kävelemistä talvitossuillaan. Omistaja on halunnut suojata koiransa tassuja jäältä ja lumelta, mutta koira ei näytä olevan siitä yhtään kiitollinen.

Koiranomistaja ei suinkaan ole ainoa, joka on kuvannut ongelmallisen tilanteen koiransa kanssa. Netin syövereistä on löytynyt useita videoita, joissa koirat testaavat kenkiä. Vaikuttaisi siltä, että vain harva koira osaa kävellä talvijalkineilla. Vaikka koirille räätälöidyillä tohveleilla on tarkoitettu vain hyvää, ovat koirat ilmeisesti sitä mieltä, että talvikengät eivät ole heidän juttunsa.