Tässä on tulevaisuuden kokki – robotti kokkaa käskystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harvalla on enää aikaa valmistaa joka päivä ateriansa alusta loppuun itse tuoreista raaka-aineista, eikä monella ole myöskään rahaa palkata kotiinsa kokkia. Sereneti Kitchen on nyt valmistamassa uutta monitoimikonetta, joka voi valmistaa ruoan puolestasi.

Sereneti Kitchenin kehittelemä Cooki tekee aterian puolestasi alusta loppuun saakka. Pystyt katsoa älypuhelimellasi, mitä raaka-aineita sinulla on tällä hetkellä käytössäsi ja ajastaa Cookin tekemään tietyn aterian aineksista, joita kaapistasi löytyy.

Sereneti Kitchen hakee tällä hetkellä joukkorahoituksella Cookille rahaa sen kehittelyyn ja tuotannollisiin kuluihin. He ovat keränneet Cookille hieman yli 3.200 dollaria, mikä on vielä suhteellisen kaukana heidän 100.000 dollarin keräystavoitteestaan.