Mallitulokkaan nyrkkeilytreenit videolle – saa ottaa mallia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallinurallaan raketin lailla kiitävä Gigi Hadid on esitellyt Vogue-lehdelle treenirutiininsa. Neitokainen on hurahtanut nyrkkeilyyn ja treenaa säännöllisesti valmentajan kanssa. Hadidin mukaan tärkeintä harrastuksessa on, että se on monipuolista ja hauskaa.

YouTube
YouTube

Newyorkilaisella salilla kuvatulla videolla Hadid paljastaa, millä tavoin hän pitää kuntoaan yllä ja mikä on hänen timmin vartalonsa salaisuus. Motivoivalta videolta huokuu neitokaisen mielenkiinto lajia kohtaan. Gigi on aina pitänyt urheilemisesta ja se myös näkyy.

Huippumallin mukaan nyrkkeily on hänen lajinsa ja vaikka hän harrastaa liikuntaa monipuolisesti, on hän kaikista eniten innoissaan nyrkkeilytreeneistään. Gigi naureskeli, että välillä tunti hujahtaa niin nopeasti, ettei hän edes huomaa sitä.

Tähti painottaa, että tärkeää kuntoilussa on se, että se on hauskaa ja siitä nauttii. Hyvä kunto ja vahvat lihakset ovat vain hauskanpidon positiivinen sivuvaikutus. Nyrkkeily ei ole välttämättä kaikkien juttu, mutta Hadid suosittelee lämpimästi kokeilemaan sitä.