Huikea yllätys! Taylor Swift maksoi faninsa opintolainaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin laulajatar Taylor Swiftin joulutempauksesta, jossa hän lähetti faneilleen mahtavia joululahjoja ja vei osan perille myös henkilökohtaisesti. Nyt hän on lähettänyt eräälle fanilleen ison paketin, jonka sisältö yllätti tytön täydellisesti.

YouTube
YouTube

Videolla Rebekah Bortniker avaa Swiftiltä saamaansa pakettia. Se sisältää kortin, kaulakorun ja taulun, johon laulaja on maalannut Rebekahin nimen ”Beks”. Hän kertoo kortissaan toivovansa, että tyttö on mieluissaan taulusta, vaikka laulaja ei olekaan kovin hyvä maalaamaan. Kortin mukana on polaroidkuva, jossa Swift maalaa taulua. Isoin yllätys taisi tytölle olla kuitenkin jokin muu kuin taulu.

Rebekah avaa pussukan, jossa lukee, että nyt hän on 1.989 dollaria lähempänä opintolainansa takaisinmaksussa. Tyttö alkoi itkeä, kun hän huomasi, että pussukassa todella oli rahaa. 1.989 dollaria on tarkka summa, joka tulee luultavimmin tähden uusimman albumin nimestä 1989.

Taylor Swift osaa kieltämättä pitää todella hyvää huolta faneistaan.