Pusukamera bongasi pariskunnan – tyttö kosti treffiseuralaiselle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme aiemmin uutisoineet pariskunnasta, joka joutui pusukameraan jalkapallo-ottelussa. Mies ei suostunut suutelemaan tyttöystäväänsä, minkä seurauksena maskotti tuli leikkisästi varastamaan tytön mieheltä. Eräs toinen tyttö oli taas jäädä vaille suudelmaa päätyessään pusukameraan.

YouTube
YouTube

Nyt nähdään miten tämä tyttö päätti ottaa tilanteessa ohjakset käsiinsä. Videolla näemme hyvännäköisen pariskunnan, joka joutui pusukameran kuvaan. Tyttö yritti saada mieheltä suukkoa, mutta turhaan. Mies oli liian keskittynyt puhelimeensa. Tyttö päätti, että hän ei tulee jäämään ilman pusua. Hän kohautti olkapäitään ja kysyi viereiseltä mieheltä suudelmaa, mihin mies myöntyi.

Poikaystävä jäi nuolemaan näppejään ja ja katsoo vierestä hölmistyneenä, kun hänen kaunis tyttöystävänsä suutelee toista miestä. Olisi ehkä kannattanut olla ajoissa hereillä. Oli tempaus suunniteltu tai ei, niin katsojat saivat näkemästään joka tapauksessa hyvät naurut.