Claudia Romani ihastutti puistossa Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Staran haastateltavana ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä. Stara tapasi hänet viime viikolla Miamissa, ja tapaamisen tuloksista saadaan pian nauttia poikkeuksellisen lukijakilpailun muodossa.

Sitä ennen nähdään kuitenkin miten Seksikkäin futisfani -lempinimen medioilta saanut kaunotar keikisteli Miami Beachilla sijaitsevassa puistossa melko paljastavassa asussa. Ohikulkijoilta jäi tuskin huomaamatta mitä puistossa tapahtui.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.