Kristin kuherteli bikineissä – lemmenloman kuvat nettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tositelevisiosta noussut tähti Kristin Cavallari on viettämässä miehensä Jay Cutlerin kanssa hieman kahdenkeskeistä aikaa. Cavallari on julkaissut Instagram-tililleen lomakuvia, kun pariskunta on romanttisella matkalla.

Kristin Cavallari on kahden lapsen äiti ja hän on treenannut paljon päästäkseen hyvään kuntoon edellisen raskautensa jäljiltä. Hän on kommentoinut ABC Newsin mukaan jättäneensä pois kaikki maitotuotteet ruokavaliostaan. Cavallari on kertonut suosivansa mahdollisimman orgaanista ruokaa ja lukee kaikkien ostamiensa tuotteiden tuoteselostukset tarkasti läpi lisäaineiden ja myrkkyjen varalta.

Cavallarin mukaan maitotuotteet ovat iso painonkerääjä, minkä vuoksi hän välttelee niitä Hän kertoo, että jos joku haluaa tiputtaa painoaan ja jättää jonkin haitallisen aineen ruokavaliostaan pois kannattaa unohtaa maitotuotteet. Lomakuvien perusteella nainen näyttäisikin olevan jo aika hyvässä kunnossa.

Beach life, baby. @inspirato

A photo posted by Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

Sunday funday. @inspirato making it happen.

Kuva, jonka Kristin Cavallari (@kristincavallari) julkaisi

In paradise. Thank u @inspirato for hooking everything up

Kuva, jonka Kristin Cavallari (@kristincavallari) julkaisi