Ruotsalainen tapa kalastaa? Teini ampui ilotulitusraketin jään alle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori ruotsalainen mies oli päättänyt kokeilla mitä tapahtuu, jos raketin ampuu ohuen järvenjään alle. Nuorukainen oli pyytänyt ystäväänsä kuvaamaan kokeilunsa videolle. Ruotsalaisnuori oli varannut laiturille tarvittavat välineet ja sitten oli aika testata toimiiko temppu.

YouTube
YouTube

Nuori mies koputteli jäähän harjanvarrella pienen reiän ja sen jälkeen hän asetteli ammuttavan raketin aukon viereen. Sitten nuorukainen sytytti raketin pidellen ilotulitteen kepistä kiinni. Kun sytytyslanka oli palanut ja raketti alkoi syttyä, päästi hän kepistä irti.

Kaverin innostuneet huudahdukset kuuluivat videolla kun nuorukaiset miettivät, miten tempussa tulee käymään. Sitten raketti singahti valtavaa vautia jään alle ja hetken kulutta valtavalla pamauksella järvenjäähän muodostui suuri aukko. Kuka olisi uskonut, että raketti palaa ja tekee yhtä tehokasta jälkeä veden alla? No, nyt se on sitten testattu ja kuvattu videolle.