Uusi hipsteritrendi: värikäs parta on nyt IN

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monelle miehelle parta on suuri ylpeyden aihe. Yhä useampi parrakkaista miehistä ovat alkaneet julkaista kuvia partakarvoistaan ja jotkut ovat omistaneet sosiaalisessa mediassa sivunsa pelkästään kasvojensa karvoituksen esittelemiseen.

"The Fish Doctor | Total Aquatic" Photo by: @lellopepper

Kuva, jonka Christopher Savage (@xtophersavage) julkaisi

Parrasta näyttäisi olevan iloa monelle, sillä monet miehistä hauskuuttavat muita tekemällä niistä taideteoksia. Vaikuttaisi siltä, että uuden partatrendin suosio on kasvamassa. Ihmiset ovat nimittäin alkaneet räpsiä ja jakaa kuvia parrastaan värjättynä.

Sateenkaaren väriset partakarvat eivät jää keneltäkään huomaamatta. Mitä värikkäämpi sen tyylikäämpi, ainakin trendin mukaan. Räikeässä värien kirkkaudessaan parta on loistava huomion herättäjä, esimerkiksi juhlia silmällä pitäen.

#MyBro

Kuva, jonka Vanou Puertas (@teamvanou) julkaisi

Butter and eggs day … kind of ridiculous. #coloredbeard #paint #face #ridiculous #whathappenedtome?

Kuva, jonka Philip George (@cat4crib) julkaisi