69-vuotta naimisissa – aviopari kuoli 8 tuntia toisistaan

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Gene Warrington oli huolissaan vaimonsa Patin terveydentilasta, kun molemmat olivat sairaalassa. Kun Gene oli vieraillut Patin luona, hän oli huomannut vaimonsa olleen kriittisessä tilassa ja päättänyt, että hän ei halua jatkaa elämäänsä ilman Patia.

Twitter
Twitter

Gene ja Pat olivat olleet naimisissa 69 vuotta, kun 86-vuotiaan Patin terveys alkoi pettää. Gene kävi vierailemassa Patin luona ja piteli häntä kädestä vielä päivää ennen kuolemaa. Gene tiesti vaimonsa olevan kriittisessä tilassa, joten hän teki ratkaisun lähteä samaan aikaan. Kun Gene oli palannut sairaalavuoteeseensa, hän oli poistanut suonensisäiset letkut irti ja menehtynyt. Pat kuoli vain kahdeksan tunnin kuluttua miehensä menehtymisestä.

Genen ja Patin poika on kommentoinut Advertiser Tribune -lehden mukaan, että tämä oli arvattavissa. Poika Phil Warrington kertoi vanhempiensa tavanneen toisensa teini-ikäisenä ja olleen erottamattomat siitä lähtien. Phil oli tiennyt, että he tulevat lähtemään jollain konstilla samaan aikaan.