Carmen Electran peppu pääosassa – rohkea nahka-asu ei liikaa peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaiten mallina ja näyttelijä tunnettu Carmen Electra nousi aikoinaan kuuluisuuteen supertähti Princen ansiosta. Parin lyhytkestoinen lemmenliekki sai naisen kokeilemaan siipiään laulajana. Sittemmin tähti on ollut mukana muun muassa Baywatch-sarjassa ja Lap Dance -elokuvassa.

Nyt Carmen on yllättänyt esiintyessään Uruguayn Punta Del Estessä sijaitsevan La Caracola -ravintolan bileissä. DJ:n kanssa laulukeikalla esiintynyt Carmen oli nimittäin hakenut huomiota rohkealla nahka-asulla, joka nosti hänen takapuolensa pääosaan. Toivottavasti yleisöstä joku kykeni myös kuuntelemaan neitokaisen laulamista.

42-vuotias Carmen on kaikkien aikojen vanhin FHM-lehden kanteen päätynyt kaunotar. Electran huhutaan tapailevan parhaillaan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria. Pari on nähty romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Viimeksi tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia, joka on sittemmin siirtynyt isyyden maailmaan ja odottamaan esikoispoikansa syntymistä lapsen äidin, Lauren Silvermanin kanssa.