Koiranpentu haastoi vesipullon leikkimään – ihastuttava tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikkien omistajat tietävät, että karvaisen perheenjäsenen ajatusmaailmaa on välillä vaikea ymmärtää. Etenkin jos kyseessä on uusia asioita opetteleva kissan- tai koiranpentu. Suloisen englanninbulldogin omistaja on kuvannut hauskan videon, jossa koira kiinnostui vesipullosta.

YouTube
YouTube

Hulvattomalla videolla pieni koiranpentu haastoi vesipullon leikkimään ja uhitteli sille. Kiehtova esine oli saanut pienen pennun hämilleen ja se ei näyttänyt tietävän, miten vesipulloon pitäisi suhtautua. Englanninbulldoggi ärjyi pullolle ja haastoi sitä liikkumaan.

Pennun harmiksi vesipullo ei vastannut leikkiin vaan pysyi paikoillaan. Kun pentu huomasi, että se ei saa uudesta leikkikaveristaan mitään irti, päätti se luovuttaa. Suloinen hännänheiluttaja kävi lattialle pullon vierelle makaamaan. Pienen karvakuonon päivän opetus oli, että vesipullot ovat tylsiä.