Nainen piti alligaattoria 36 vuotta lemmikkinä – tämä näky odotti viranomaisia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angelesissa Laura Mattson -niminen nainen on pitänyt 2,5 metristä naarasalligaattoria lemmikkinään vuosia. Alligaattorin olemassaolo oli naapurustossa avoin salaisuus, mutta lemmikin pois hakeminen vaati kuitenkin lopulta vain yhden vihaisen naapurin puhelinsoiton.

Splash
Splash

Kun viranomaiset tulivat hakemaan alligaattoria pois, he olivat nähneet lähistöllä kaksi kuollutta kissaa ja kehottivat sen perusteella naapureita ilmoittamaan, jos heiltä on kadonnut lähiaikoina lemmikkejä.

He vihjasivat, että Mattson olisi syöttänyt alligaattorilleen kissoja. Mattson kertoi, että hän antaa kadulla eläville kissoille ruokaa, eikä ikinä syöttäisi kissoja Jaxson-alligaattorille. Hänen mukaansa Jaxson on syönyt vain kanaa ja hotdogeja ja kissat ovat hänen ystäviään.

ABC7 uutisten mukaan Jaxson on 37-vuotias ja ehti viettää elämästään 36 vuotta Mattsonin takapihalla. Villieläimen omistaminen on kuitenkin laitonta ja Jaxson on nyt haettu hänen luotaan pois ja viety Los Angelesin elläintarhaan.