Fanit raivostuivat: Kurt Cobainin itsemurhaviesti paidoissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden henkilöiden, artistien ja bändien jäsenten kasvoilla varustettua fanitavaraa ja vaatteita tehdään paljon. Nyt Nirvana-fanien mielestä fanivaatteet ovat ylittäneet tietyn kynnyksen, kun eBay alkoi myymään paitoja, johon on painettu Kurt Cobainin itsemurhaviesti.

Nirvanan keulahahmo ja laulaja Kurt Cobain kuoli huumeriippuvaisena ja syvästä masennuksesta kärsineenä oman käden kautta. Hän kuoli vuonna 1994 ja jätti jälkeensä itsemurhaviestin. Nyt tämä viesti on painettu kokonaisuudessaan paidan printiksi ja vannoutuneet fanit eivät ole siitä mielissään.

Eräs tyttö laittoi Twitteriin kuvan, jossa hänellä on paita yllään. Se sai nopeasti negatiivisen vastaanoton ja kuvaa on uudelleentwiitattu jo yli 12.390 kertaa. Metro-lehden mukaan paita tuli alunperin Etsy-nimiseen verkkokauppaan myyntiin, mutta se on nousseen kohun myötä poistettu valikoimasta. Paitaa saa kuitenkin vielä ostaa eBaysta.