Snoop Doggista tuli isoisä – julkaisi videon lapsenlapsestaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppärilegenda Snoop Doggista on tullut äskettäin isoisä. Tähti on tapansa mukaisesti julkaissut aiheeseen liittyviä kuvia ja videomateriaalia sosiaalisessa mediassa. Snoop Doggin lapsenlapsi sai nimekseen Zion.

Proud grandad. My son spank n grandson Zion !!Jah bless

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

Mies on ollut perheenlisäyksestä riemuissaan ja hän on kertonut olevansa ylpeä isoisän roolistaan. 43-vuotiaan räppärin vanhin poika Corde Broadus sai lapsen vaimonsa Jessica Kyzerin kanssa ja pienokainen on Snoop Doggin ensimmäinen lapsenlapsi.

Päivien ajan räppäri on hehkuttanut onneaan sosiaalisessa mediassa. Zion on saanut miehen herkistelemään ja räppärin pehmeä puoli on ollut edustettuna julkaistuissa kuvissa ja viesteissä.

Snoop Doggin perheen arjesta kertova realitysarja Snoop & Sons esitettiin ensimmäistä kertaa televisiossa keskiviikkona. Samana päivänä Zion putkahti maailmaan. On selvää, että realitysarja saa uuden tähden seuraavalle tuotankokaudelle.