Tyttöystävä luuli yllätyksen jo paljastuneen – TV-studiossa kävi toisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Ellen DeGeneres Show on täynnä yllätyksiä ja Ellen onkin tunnettu siitä, miten hyvin hän ottaa vieraansa ja studioyleisön huomioon. Lähetyksessä voi tapahtua mitä tahansa, ja niin kävi tälläkin kertaa, kun eräs studiovieras sai ohjelmassa poikaystävältään yllätyskosinnan.

YouTube
YouTube

Andrea voitti Ellenin järjestämästä kilpailusta liput ohjelman kuvauksiin. Ellen halusi jutella Andrean kanssa hetkisen ja pyysi häntä seisomaan. Hän kysyi ohimennen myös, että kenen kanssa Andrea on tullut, mihin Andrea vastasi, että poikaystävänsä kanssa.

Kun Ellen alkoi johdattelemaan poikaystävää kosintaan, Andrea aavisti, mitä oli tulossa ja alkoi välittömästi itkemään. Poikaystävä polvistui Andren eteen ja pyysi häntä vaimokseen, mihin Andrea vastasi liikuttuneena myöntävästi.