Upea morsiuspuku tehtiin paperista – tätä asua ei sateessa pidetä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paperi muuntautuu moneksi, ja sillä voi tehdä vaikka mitä. Paperista voi taiteilla kauniita origameja, siihen voi piirtää ja kirjoittaa. Nyt eräs taiteilija on kuitenkin osoittanut, että paperista voi tehdä myös upeita hääpukuja.

Facebook
Facebook

Venäläinen taiteilija Asya Kozina tekee pelkän valkoisen paperin avulla uskomattoman upeita ja yksityskohtaisia hääasuja. Katso kuvat tästä.

– Idea tähän projektiin lähti siitä, että mongolialaiset hääasut olivat mielestäni kiehtovia. Ne ovat todella näyttäviä ja futuristisia. Halusin tehdä asuista omat paperiset versioni, joissa painotan alkuperäisten asujen muotoja ja yksityiskohtia, Kozina kertoo Pixable-sivustolle.

Kozina kertoi, että asujen kuvaaminen oli malleille hankalaa. Kun he olivat saaneet paperiset asut ylleen he eivät tietenkään saanut istua tai nojata mihinkään ettei paperi rypistyisi. Kuvaukset kestivät viisi tuntia. Lopputuloksena saadut kuvat ovat kuitenkin todella upeita.