Amber Rose pelkät narunpätkät bikineinä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäreiden ylistämä malli Amber Rose on esitellyt uhkeita muotojaan miamilaisen hotellin allasbileissä. Neitokaisesta räpsityt ja julkaistut Instagram-kuvat eivät jätä ketään kylmäksi. Tähtönen poseeraa minimaalisissa bikineissä, jotka peittävät vain kriittisimmät kohdat naisen vartalosta.

Fleekin

Een foto die is geplaatst door Amber Rose (@amberrose) op

Rosen rohkeissa bikineissä on selvästi säästelty kangasta, sillä kaunottaren yllä näyttäisi olevan vain pelkät narut. On sanomattakin selvää, että Amber on kääntänyt muutamien auringonpalvojien päät saapuessaan allasbileisiin. Viettelevistä poseerauksista pääsivät nauttimaan kaikki altaalla olijat ja monet innostuivat kuvaamaan neitokaisen auringonottosessiota. Katso rohkeimmat kuvat tästä ja tästä.

Tähtösen viikonloppuiset bileet edelsivät Rosesta julkaistavaa dokumenttia Light Girls. Oprah Winfreyn tuotantoyhtiön tekemä dokumentti kertoo rotusyrjinnän kohteeksi joutuneista julkisuuden henkilöistä. Dokumentissa aiheena on naiset, joilla on sekä tummaihoisen että vaaleaihoisen sukujuuret ja he ovat kokeneet tulleensa syrjityksi etenkin tummaihoisten yhteisöissä vaalean ihonvärinsä takia.

Afrikkalaisista sukujuurista ylpeä Amber Rose on myös yksi niistä, joka on kohdannut haasteista elämässään juuri kyseiseen aiheeseen liittyen. Dokumentissa Rose on kertonut henkilökohtaisista kokemuksistaan ja siitä, kuinka hän on voittanut ennakkoluulot.

I appreciate u.

Een foto die is geplaatst door Amber Rose (@amberrose) op